Våra tjänster

Workshops

För Privatpersoner och Företag

Vi kan erbjuda ett brett utbud av workshops som är tillgängliga både för privatpersoner och företag. Du kan ta reda på mer om de olika alternativen längre ner på den här sidan.

Anpassningsbara evenemang: Vi är öppna för specialanpassade evenemang och tar gärna emot era speciella önskemål. Oavsett om det är en möhippa, en afterwork eller något annat evenemang, är vi här för att skapa en minnesvärd upplevelse för dig.

Vänligen klicka dig vidare för att läsa mer om vårt workshoputbud eller kontakta oss om du har några speciella frågor eller önskemål. Vi ser fram emot att skapa en unik och givande upplevelse för dig och ditt sällskap!


Kurser

Utforska Våra Kurser i Boktryck, Grafik, Artistbooks, och Målning

Flexibel kurstid: Våra inspirerande kurser i boktryck (letterpress), grafik, artistbooks, måleri och mer är skräddarsydda för att passa dina önskemål. Vi kan anordna kurser när det passar, eller så kan du hålla utkik här och på våra sociala medieplattformar för aktuella kurser.

Vi tar emot grupper om minst 3 personer och högst 6 personer för varje kurs.

Enkel bokning: Att boka en kurs hos oss är enkelt och smidigt. Efter att vi har kommit överens om datum och pris betalas kursen i förskott för att säkerställa din plats.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren konstnär, erbjuder våra kurser en unik möjlighet att utveckla dina färdigheter och fördjupa din förståelse för konsten. Kontakta oss för att boka din plats eller om du har några frågor!

Uthyrning av Ladan

Platsen för Konst och Evenemang

Ladan är tillgänglig för uthyrning mars-november enligt överenskommelse och kan anpassas efter dina behov. Oavsett om du vill skapa en minnesvärd konstupplevelse eller arrangera en unik händelse, erbjuder vår lada en flexibel och inspirerande plats för dina projekt.

För att ge dig en uppfattning om kostnaden erbjuder vi prisexempel från 3000 kr per helg.

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera detaljerna. Du är självklart välkommen att boka ett besök för att se om Ladan passar just för det du tänkt dig!


Konsttryck i grafikpressen

Workshop 3,5 tim, 600 kr/person

På workshopen arbetar vi bara med grafikpressen. Du får lära dig olika tekniker och hur du använder olika material. En kurs i grafik passar dig som gillar att skapa och tycker det är kul att experimentera med motiv och färg på olika sätt. Allt material ingår och du behöver ingen förkunskap.

Minimum antal deltagare 3 personer. Max antal 6 personer.

Text & bild

Workshop 3,5 tim, 600 kr/person

Med gammaldags tryckteknik kombinerar vi text och bild. Texten sätter vi för hand, spegelvänt och upp och ner. Detta är en workshop i både kreativt tänkande och en spännande resa där du får lära dig mer om den gamla boktryckarkonsten. Allt material ingår och du behöver ingen förkunskap.

Minimum antal deltagare 3 personer. Max antal 6 personer.

Måla abstrakt

Workshop 4 tim, 550 kr/person.

Vi utforskar det abstrakta uttrycket med våra egna impulser som främsta verktyg. Fokus ligger inte på resultatet utan i känslan när du målar. Vi målar på papper. 

Vill du måla på duk tar du med dig en i önskad storlek. Det går även att köpa mindre dukar på plats. 

Minimum antal deltagare 3 personer. Max antal 6 personer..

Konst med collage

Workshop 5 tim, 650 kr/person.

Skapa ditt eget konstverk av gamla tidningar fakturor och annat kul på den här workshopen. Här finns oändliga möjligheter att skapa något helt unikt. Material finns på plats, men har du egna foton eller annat du önskar ha med så tar du bara med det. Om du vill arbeta på duk tar du med en i valfri storlek. På plats finns mindre dukar att köpa. Vi tar en rast på 40 min under workshopen, så ta med fika.

Minimum antal deltagare 3 personer max antal personer 6

Egen workshop

Önskar du boka en egen workshop för familjen, dina vänner eller kollegorna? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna dig att planera det! Minst antal per workshop är 3 personer och max antal 6-7 personer.